Restoran Vatikan

Plaćanje i dostava

Kupac naručene proizvode preko naših stranica može platiti na sljedeće načine:

  • Kreditnim karticama jednokratno
  • Pouzećem

Kupac također može naručiti željene proizvode preko telefona –  + (032) 308 135, uz plaćanje pouzećem.

Narudžba se smatra zaprimljenom:

  • U slučaju plaćanja kreditnom karticom - u trenutku kada www.restoranvatikan.hr dobije potvrdu predautorizacije kreditne kartice kupca na iznos narudžbe
  • U slučaju pouzećem - u trenutku kada www.restoranvatikan.hr elektroničkim putem zaprimi narudžbu

U trenutku kada je narudžba zaprimljena, AnMa d.o.o. će elektronskim putem u obliku e-maila obavijestiti kupca o tome da je narudžba zaprimljena odnosno da je proizvod uspješno naručen.

Ukoliko kupac ne dobije obavijest iz prethodnog stavka, sugerira se provjeriti:

  • Je li poruka u Junk/Spam folderu
  • Je li mailbox pun
  • Da li se artikli nalaze u košarici nakon prijave na stranicu www.restoranvatikan.hr te, ako se ne nalaze, kupac treba ponoviti proces naručivanja

Nakon što je narudžba pripremljena, AnMa d.o.o. će elektronskim putem u obliku e-maila obavijestiti kupca da je kupio proizvod te da je proizvod poslan.

PLAĆANJE POUZEĆEM

Želite li platiti gotovinom dostavljaču - odaberite plaćanje pouzećem. Dobro je imati pripremljen točan iznos kako bi primopredaja bila brža. Narudžbu pripremamo i šaljemo odmah po primitku narudžbe.

KREDITNOM KARTICOM

U slučaju plaćanja kreditnom karticom, ugovor se smatra sklopljenim u trenutku kada AnMa d.o.o. dobije potvrdu predautorizacije kartice kupca na iznos narudžbe te kada AnMa d.o.o. prilikom pripreme narudžbe potvrdi da je naručeni proizvod raspoloživ.

Sustav kartične naplate nije integriran na stranicama www.restoranvatikan.hr, već Vas sustav automatski prebacuje na ovlaštene sigurne stranice CORVUS PAY servisa koji vrši autorizaciju kartičnog plaćanja. Nakon odabira plaćanja "Karticom" i kompletiranja narudžbe, otvorit će se polja za upis podataka o kartici. Podaci o kartici i vlasniku ne čuvaju se na našim serverima niti nam nisu vidljivi.

Vašu karticu ne teretimo odmah, nego tek prilikom slanja. Na taj način ostavljamo mogućnost zamjene artikla u slučaju nedostupnosti nekog proizvoda.

Kupnja je obavljena nakon uspješne autorizacije kartice. Ako sustav odbije autorizirati kartično plaćanje, odaberite neki od alternativnih načina plaćanja. O uzrocima odbijanja kartica nemamo podatke, a mogu biti tehničke ili poslovne prirode.

RAČUN

Račun za narudžbu dostavljamo u pošiljci zajedno s kupljenim proizvodom.

 

DOSTAVA

PODRUČJE DOSTAVE

Restoran dostavlja narudžbe vlastitom dostavom i to isključivo na području Vinkovca, Mirkovca i Nuštar.

Dostava je besplatna iznad 40 kn narudžbe za područje Vinkovca te besplatna za narudžbe iznad 100 kn za područje Mirkovca i Nuštar (s uključenim PDV-om).

VRIJEME ISPORUKE

Sve narudžbe zaprimljene u okviru radnog vremena nastojat ćemo dostaviti u roku jednog (1) sata.

Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostava će pokušati stupiti u kontakt s primateljem kako bi se dogovorili o eventualno drugoj adresi dostave. Ako se proizvod koji je upućen kupcu odnosno primatelju vrati društvu AnMa d.o.o. jer dostava nije uspjela, kupac će o tome biti obaviješten telefonskim putem  te će mu biti ponuđene slijedeće mogućnosti:

  • Da se naručeni proizvod, na zahtjev kupca telefonskim putem, ponovo dostavi na adresu kupca odnosno primatelja
  • Da naručeni proizvod preuzme na adresi po dogovoru, uz prethodni telefonski dogovor

Ukoliko se ne uspije stupiti u kontakt s kupcem, smatrat će se da je kupac odustao od konačne kupovine.